Käyttöehdot

Käyttöehdot 15.8.2021

Käyttämällä vnetcon oy:n palveluja, hyväksyt seuraavat ehdot:

Yleiset ehdot

1. Sinulla on oikeus kaikkiin teksteihin, kuviin ym. materiaaliin, joita julkaiset palveluissamme.
2. Et riko toiminnassasi tavaramerkkejä.
3. vnetcon oy ei vastaa palvelun käytöstä mahdollisesti aiheutuvista suorista tai välillisistä vahingoista.
4. Toimit lakien ja hyvien tapojen/käytäntöjen mukaisesti
5. Noudatat tietosuojassa voimassa olevia lakeja ja asetuksia. ventcon oy) on tietosujaassa it-toimittaja, joka tässä roolissa voi nähdä tallennettuja tietoja.
6. vnetcon oy voi muuttaa näitä sopimuksia ilman erillistä ilmoitusta. Mahdollisista sopimus muutoksista ilmoitetaan erillisellä viestillä. Mikäli jatkat palvelun käyttöä tämän jälkeen, katsotaan sinun hyväksyneen uudet sopimusehdot.
7. vnetcon oy voi ilman erillistä ilmoitusta lakkauttaa palvelun, mikäli se katsoo palvelun loukkaavan lakia, hyviä tapoja tai vnetcon oy katsoo sen muuten loukkaavan / rikkovan hyviä tapoja (esim. syrjintään kannustavan kirjallisuuden/materiaalin jakaminen palvelussa)


Maksut

1. Joitain palveluja veloitetaan pääsääntöisesti etukäteen esim. säännöllisesti kerran kuussa. 
2. Domain nimen, sähköpostin ym. internet rekistereihin tehtyihin maksullisiin palveluihin ei ole palautusoikeutta.
3. Kuukausittaisissa ja vuosittain laskutettavat palvelut on peruttava vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavan jakson alkamista.
4. Mikäli palvelun käyttö lopetetaan kesken jakson, emme tee palautuksia käyttämättä jääneestä jaksota.
5. lnetcon oy voi muuttaa näitä hintoja yksipuolisesti. Mahdollisista hinnanmuutoksista ilmoitetaan erillisellä viestillä. Mikäli jatkat palvelun käyttöä tämän jälkeen, katsotaan sinun hyväksyneen uudet hinnat.
6. Palvelujen ja tuotteiden laskutus tapahtuu MobilePay:llä tai laskulla.  Kortilla maksaminen iZettle ja/tai PayPal palveluilla. Mikäli palveluntarjoajalla tapahtuu virhe maksun käsittelyssä ei vnetcon oy ole vastuussa näistä.
7. Käyttöön perustuvat palvelut veloitetaan kerran kuussa joko kokonaan tai ennakkomaksun ylittävän osan verran. Lasku lähetetään kunkin kuukauden alussa ja maksuaika on 2 viikkoa.
8. Mikäli maksuja ei suoriteta on vnetcon oy:llä oikeus lakkauttaa palvelut ja tuhota kaikki palveluun tallennetut tiedot ja materiaalit.